Rolf

 

NYPRODUKTION

Sedan starten 1996 har Calmstierna Fastighetsbyrå förmedlat bostäder i ett flertal attraktiva nybyggnadsprojekt. Flertalet har varit vindsbyggnationer i Göteborgs innerstad men självklart också lägenheter i andra typer av flerfamiljshus samt radhus och villabebyggelse.

Tack vare det har vi byggt upp en erfarenhet av nyproduktionsförsäljning och lyckats uppnå en position som en trovärdig och professionell partner för flera byggherrar och arkitekter. Inför varje uppdrag sätter vi samman ett team bestående av en erfaren fastighetsmäklare, marknadsförare och projektledare antingen internt eller via externa nätverk. Vi säkerställer därmed att bostadsprojektet tas om hand av medarbetare som arbetar i välkända omgivningar och känner till den lokala marknaden.

Calmstierna fastighetsbyrå – För en trygg och professionell bostadsaffär! Nyproduktion är det självklara valet för den som vill vara den första som flyttar in i ett modernt och bekvämt boende av högsta klass. Välkommen att kontakta oss om du har ett intressant projekt på gång eller vill höra mer om vår arbetsmodell.

Mäkarsamfundet     Hemnet     blocket      Hitta hem

 

LERUM 0302-236 80, GÖTEBORG-PARTILLE 031-987078, INFO@CALMSTIERNA.SE